Branding

Στην Prodexx πιστεύουμε ότι η οικοδόμηση ενός ισχυρού brand αποτελεί το θεμέλιο για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση. Στη σημερινή άκρως ανταγωνιστική αγορά, η ύπαρξη μιας ξεκάθαρης και αξιομνημόνευτης ταυτότητας είναι απαραίτητη για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Οι υπηρεσίες branding που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και συναρπαστικό brand που θα έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Γιατί είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις ?

Γνωρίζουμε ότι το branding είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα λογότυπο ή ένα σλόγκαν. Πρόκειται για τη δημιουργία μιας μοναδικής ταυτότητας που ξεχωρίζει την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές και έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας. Εφαρμόζουμε μια ολιστική προσέγγιση στην επωνυμία, διασφαλίζοντας ότι όλες αυτές οι υπηρεσίες συνεργάζονται άψογα για να δημιουργήσουν μια συνεκτική και αποτελεσματική εμπειρία επωνυμίας για τους πελάτες σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ισχυρή μάρκα που θα έχει απήχηση στο κοινό σας και θα σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες branding που προσφέρουμε. Οι υπηρεσίες branding που παρέχουμε περιλαμβάνουν :

img-fluid

Σχεδιασμός λογότυπου

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο λογότυπο για την επιχείρησή σας, το οποίο θα αποτυπώνει την ουσία της μάρκας σας και θα αφήνει μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας.

img-fluid

Σχεδιασμός ταυτότητας

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε την ταυτότητα της μάρκας σας και να αναπτύξετε μια συνεπή οπτική γλώσσα που θα επικοινωνεί τις αξίες και την προσωπικότητά σας στο κοινό-στόχο σας.

img-fluid

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε έναν ιστότοπο που δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακός, αλλά και φιλικός προς τον χρήστη, ανταποκρινόμενος και βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης.

img-fluid

Διαχείριση Social Media

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια στρατηγική για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ευθυγραμμίζεται με τους στόχους και τις αξίες της μάρκας σας και να διαχειριστούμε τα κανάλια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσετε με τους οπαδούς σας και να αυξήσετε το κοινό σας.

img-fluid

Διαφημιστικές καμπάνιες

Μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας και να προωθήσετε μετατροπές, είτε χρησιμοποιείτε παραδοσιακά κανάλια, όπως έντυπα και τηλεόραση, είτε ψηφιακά κανάλια, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις διαφημίσεις Google.

How we do it

Ακολουθούμε μια στρατηγική και συνεργατική προσέγγιση στο branding που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διαφοροποιηθούν και να οικοδομήσουν ουσιαστικές συνδέσεις με το κοινό τους. 
Η διαδικασία branding μας είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας και βασίζεται στη δημιουργικότητα, τη στρατηγική και τη συνεργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό και διακριτό εμπορικό σήμα που οδηγεί στην επιχειρηματική επιτυχία.

Ακολουθεί μια γεύση από τον τρόπο με τον οποίο το κάνουμε:

Πως το κάνουμε !

Είμαστε υπερήφανοι για την εκσυγχρονισμένη διαδικασία παράδοσης εξαιρετικών διαφημιστικών δώρων στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε την όλη εμπειρία όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην κύρια δραστηριότητά σας, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες.

img-fluid

Ανακάλυψη

Ξεκινάμε γνωρίζοντας την επιχείρησή σας, το κοινό σας και τους στόχους σας. Αναλύουμε την αγορά σας, τους ανταγωνιστές σας και τη μοναδική σας πρόταση πώλησης για να εντοπίσουμε τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις απειλές της μάρκας σας.

img-fluid

Στρατηγική

Με βάση τα συμπεράσματά μας, αναπτύσσουμε μια στρατηγική branding που καθορίζει τη θέση, τα μηνύματα, τον τόνο και την οπτική ταυτότητα της μάρκας σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η στρατηγική μας ευθυγραμμίζεται με το όραμα και τις αξίες σας.

img-fluid

Σχεδιασμός

Μόλις έχουμε μια σαφή στρατηγική, δημιουργούμε μια μοναδική και αξέχαστη οπτική ταυτότητα που αντανακλά την προσωπικότητα της μάρκας σας και έχει απήχηση στο κοινό σας. Αυτό περιλαμβάνει το λογότυπο, την παλέτα χρωμάτων, την τυπογραφία, τις εικόνες και άλλα οπτικά στοιχεία.

img-fluid

Υλοποίηση

Σας βοηθάμε να εφαρμόζετε το Logo σας με συνέπεια σε όλα τα σημεία επαφής, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου, των προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του υλικού μάρκετινγκ και άλλων στοιχείων του εμπορικού σήματος. Διασφαλίζουμε ότι το εμπορικό σήμα σας είναι αναγνωρίσιμο, συνεκτικό και ελκυστικό.

img-fluid

Βελτιστοποίηση

Παρακολουθούμε την απόδοση της επωνυμίας σας και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε και να βελτιώσετε τη στρατηγική επωνυμίας σας με την πάροδο του χρόνου. Σας βοηθάμε να παραμείνετε σχετικοί και να ανταποκρίνεστε στις εξελισσόμενες ανάγκες και προτιμήσεις του κοινού σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Το branding είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας μοναδικής εικόνας και ταυτότητας για την επιχείρησή σας. Σας βοηθά να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας. Διαθέτοντας ένα ισχυρό εμπορικό σήμα, μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Η διαδικασία για τη δημιουργία ενός εμπορικού σήματος περιλαμβάνει διάφορα βήματα, όπως η έρευνα, ο καθορισμός των αξιών και των μηνυμάτων του εμπορικού σας σήματος, η δημιουργία ενός χρωματικού συνδυασμός, η ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών για το εμπορικό σήμα και η εφαρμογή του εμπορικού σας σήματος σε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ.

Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού λογότυπου ως μέρος των πακέτων επωνυμίας μας. Η ομάδα σχεδιαστών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο λογότυπο που θα αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας.

Το χρονοδιάγραμμα για ένα έργο branding εξαρτάται από το εύρος των εργασιών και τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε ένα χρονοδιάγραμμα και θα σας ενημερώνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ένα ισχυρό brand μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια συνεπή και συνεκτική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ανάπτυξη ενός σαφούς μηνύματος μάρκας και μιας οπτικής ταυτότητας, μπορείτε να προσελκύσετε και να δεσμεύσετε το κοινό-στόχο σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, ένα ισχυρό εμπορικό σήμα μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε αξιοπιστία και κύρος στον κλάδο σας.