Διαφημιστική εκτυπωτική εταιρία Κρύα Βρύση Πέλλας

We create ideas not things!

Στην Prodexx δημιουργούμε τους όρους της απόλυτης και ολοκληρωμένης 360° εμπειρίας για τους πελάτες μας, φροντίζοντας παράλληλα για την ελάχιστη ανάλωση του χρόνου τους σε διαδικαστικές λεπτομέρειες. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να δημιουργήσουμε και να αναδείξουμε τη δική σας παρουσία, μέσα από το Branding, την Προβολή του καταστήματος σας, τη δημιουργία Γραφικής Ύλης και Διαφημιστικών Δώρων, την εφαρμογή του Επαγγελματικού Ρουχισμού, τη Σχεδίαση Συσκευασίας και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών Marketing .

Οι Υπηρεσίες μας!

Δημιουργικότητα, επαγγελματισμός και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δημιουργούν τον απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό που μας επιτρέπει να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, από τον αρχικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εταιρικής σας εικόνας μέχρι την προώθησή της εντός και εκτός διαδικτύου.

prodexx service branding

Branding

Αξιοποιήστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες branding που προσφέρουμε και αποκτήστε την ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα που θα συναρπάσει το κοινό σας.
Branding
prodexx service sxediasmos syskeuasias

Σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging)

Ιδιαίτερα κουτιά, χαρτότσαντες πολυτελείας, tote bags και ετικέτες που αναδεικνύουν τα προϊόντα σας όπως τους αξίζει.
Σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging)
prodexx service provoli epixeirisis

Προβολή Επιχείρησης

Προβάλλετε την επιχείρησή σας με μοναδικές επιγραφές, βυνίλια, αυτοκόλλητα, μουσαμάδες και stand που τραβούν τα βλέμματα!
Προβολή Επιχείρησης
prodexx service

Επαγγελματικός ρουχισμός

Εξατομικευμένα είδη ένδυσης υψηλής ποιότητας για κάθε σας ανάγκη. Μπλουζάκια (T-shirts, polo, hoodies), workwear, καπέλα, τσάντες, ποδιές κ.ά.
Επαγγελματικός ρουχισμός
prodexx service diafimistika proionta

Διαφημιστικά προϊόντα

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα του brand σας με προσαρμοσμένα διαφημιστικά δώρα για όλα τα γούστα.
Διαφημιστικά προϊόντα
prodexx service γραφική ύλη

Γραφική ύλη

Αποκτήστε μια επαγγελματική παρουσία, με εξατομικευμένες επαγγελματικές κάρτες, φακέλους παρουσίασης, καταλόγους, flyers, brochures και posters.
Γραφική ύλη

Stats Analysis

22

Χρόνια εμπειρίας

1500

Ικανοποιημένοι πελάτες

3021

Ολοκληρωμένα project

10000

Διαφημιστικά προϊόντα

Το επόμενο επιτυχημένο μας project μπορεί να είναι το δικό σας! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρησή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε.

Στη διαφημιστική εταιρεία Prodexx συνδυάζουμε τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μεγάλες εταιρείες του χώρου με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που συναντάτε σε μικρότερες επιχειρήσεις. Επιπλέον, σεβόμενοι τον χρόνο και τα χρήματά σας, αποφεύγουμε να σας επιβαρύνουμε με διαδικαστικές λεπτομέρειες, φροντίζοντας να επικεντρωνόμαστε στην ουσία των ζητούμενων. Και όλα αυτά σε ένα προσιτό κόστος!

Στην Prodexx προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Το αντίστοιχο κόστος διαμορφώνεται με βάση τις υπηρεσίες αυτές αλλά και με το δικό σας budget. Μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες και το budget που μπορείτε να διαθέσετε κι εμείς θα σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ένα έργο εξαρτάται από τις απαιτήσεις του. Μετά το πρώτο μας ραντεβού, στο οποίο συζητάμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και τους προβληματισμούς σας, συντάσσουμε μια προσφορά για εσάς, στην οποία αναφέρουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης του έργου. Φυσικά, φροντίζουμε πάντα να μένουμε πιστοί στην προθεσμία που έχουμε συμφωνήσει.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα. Σε γενικές γραμμές, για να μπορέσουμε να συντάξουμε μια προσφορά θα πρέπει να γνωρίζουμε τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε, το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα θέλατε να ολοκληρωθεί το έργο ή να γίνει η παράδοση των προϊόντων και το budget που μπορείτε να διαθέσετε.

Αν θέλετε να συνεργαστούμε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Τα σημεία που μας ξεχωρίζουν

Η Prodexx δεν είναι άλλη μία διαφημιστική εταιρεία με μοναδικό στόχο το κέρδος. Όραμά μας είναι να δίνουμε σάρκα και οστά σε όσα έχετε ονειρευτεί για την προώθηση της επιχείρησής σας.

01

Διασφαλισμένη Ποιότητα

Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό μας, ώστε να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

02

Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας

Η παραγγελία σας παραδίδεται δωρεάν σε ολόκληρη τη χώρα χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις !

03

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Ο πλούσιος κατάλογος των έργων που έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία και οι δεκάδες κριτικές ικανοποιημένων πελατών εγγυώνται το ποιοτικό αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

04

Αξίες & Αρχές

Από την παραγωγή μέχρι το τελικό προϊόν, ο σεβασμός προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον αποτελούν βασικό μέλημα μας.

Portfolio

Στη διαφημιστική εταιρεία Prodexx μας αρέσουν οι προκλήσεις! Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα project που έχουμε ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια της πολύχρονης εμπειρίας μας.

We Did

portfolio brands logo
prodexx portfolio

Blog

διαφημιστική εταιρία Blog - Επαγγελματικός Ρουχισμός: το κλειδί για την επιτυχία του Brand σας
prodexx -

Επαγγελματικός Ρουχισμός: το κλειδί για την επιτυχία του Brand σας

Στον σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο, η εικόνα και η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία ενός ισχυρού brand. Ένα κομμάτι που συχνά παραβλέπεται, αλλά έχει εξαιρετική σημασία, είναι ο επαγγελματικός ρουχισμός....
διαφημιστική εταιρία Blog - Διαφημιστικά δώρα: Γιατί να επενδύσετε σε αυτά για την προβολή της επιχείρησής σας
prodexx - Διαφημιστικά Δώρα Επιχειρήσεων

Διαφημιστικά δώρα: Γιατί να επενδύσετε σε αυτά για την προβολή της επιχείρησής σας

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε σπίτι βρίσκεται τουλάχιστον ένα στυλό, μία κούπα ή ένα σημειωματάριο που αναγράφουν την επωνυμία κάποιας επιχείρησης. Πολλές επιχειρήσεις στρέφονται στα διαφημιστικά δώρα προκειμένου να αυξήσουν την προβολή...