Prodexx

Η διαφημιστική εταιρεία Prodexx ιδρύθηκε το 2000 με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη προβολής μιας επιχείρησης.
Για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλο το φάσμα των διαφημιστικών αναγκών τους, από τη συμβουλευτική καθοδήγησή τους για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για τη διαφημιστική τους προβολή, μέχρι τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των διαφημιστικών προϊόντων που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησής τους.
Βασισμένοι στην εμπειρία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και στην άριστα καταρτισμένη ομάδα μας, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις, απόλυτα εξατομικευμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμενοι σε έναν τομέα που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, ακολουθώντας καινοτόμες μεθόδους που ανταποκρίνονται πλήρως στα πρότυπα της σύγχρονης εποχής.
Το προσηλωμένο βλέμμα στο μέλλον, οι σταθερές βάσεις που ξεκινούν από το παρελθόν και η πλήρης αφοσίωση στους στόχους κάθε πελάτη αποτελούν τα αλάνθαστα συστατικά που συμβάλλουν στην επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά με εμάς

Στην Prodexx γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο τρόπος με τον οποίο προβάλλεται μια επιχείρηση είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία της, αφού έτσι συστήνεται στο κοινό. Για να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες προβολής κάθε επιχείρησης και να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση που προκύπτει σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα υλικά και άυλα εφόδια:

img-fluid

Πλήρης τεχνογνωσία

Η ομάδα μας αποτελείται από γραφίστες, διαφημιστές και άλλους καταρτισμένους επαγγελματίες, ώστε να λαμβάνετε την εξειδικευμένη υποστήριξη που χρειάζεστε.

img-fluid

Σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός

Είμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, ώστε να διασφαλίζουμε ότι παραδίδουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

img-fluid

Μακρόχρονη εμπειρία

Έχοντας διαχειριστεί χιλιάδες έργα πελατών που δραστηριοποιούνται σε ένα πλήθος τομέων, διαθέτουμε τα κατάλληλα αντανακλαστικά για κάθε πρόκληση.

img-fluid

Συνεχής εκπαίδευση

Παρακολουθούμε στενά στις εξελίξεις στον τομέα μας και εκπαιδευόμαστε διαρκώς σε νέες τεχνικές, ώστε να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις κάθε εποχής.

Προβολή επιχειρήσεων με υπευθυνότητα και αξιοπιστία

Η εικόνα μιας επιχείρησης προς τα έξω, τα διαφημιστικά προϊόντα που χρησιμοποιεί, η προβολή του brand της και ο τρόπος που συνδέεται το κοινό της με αυτό, είναι απολύτως σημαντικά για την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Από το λογότυπό της μέχρι τις τσάντες δώρων κι από την μόνιμη επιγραφή έξω από το κατάστημα μέχρι το προσωρινό stand σε μια έκθεση προϊόντων, όλα συντελούν στη δημιουργία της κατάλληλης εντύπωσης. Οι ολοκληρωμένες διαφημιστικές υπηρεσίες της Prodexx διασφαλίζουν ότι κάθε σας προωθητική ενέργεια θα συνάδει με τις αξίες της επιχείρησής σας, δίνοντας στο brand σας τη συνοχή που θα του προσδώσει την αξιοπιστία που αναζητούν οι πελάτες σας.

Οι αξίες μας

Όλες οι διαφημιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε διέπονται από τις παρακάτω αξίες, ώστε να διασφαλίζουμε ότι απολαμβάνουν όλοι το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης:

img-fluid

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Στην Prodexx σας ακούμε με προσοχή και προτείνουμε λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για εσάς.

img-fluid

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Δεν στοχεύουμε στο εφήμερο κέρδος, αλλά στη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας. Για τον λόγο αυτό, η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι βασικό συστατικό κάθε μας συνεργασίας.

img-fluid

Επαγγελματισμός και αξιοπιστία

Κάνουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί στον χρόνο που το έχουμε υποσχεθεί, ώστε να γνωρίζουν οι πελάτες μας ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς.