Προβολή

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των προσαρμοσμένων υπηρεσιών και προϊόντων προβολής, όπου η δημιουργικότητα και η λειτουργικότητα συνδυάζονται για να αναδείξουν την επιχείρηση σας. 
Στην Prodexx, είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθάμε επιχειρήσεις να κάνουν μια διαρκή εντύπωση με μοναδικές, υψηλής ποιότητας λύσεις προβολής που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα της μάρκας σας. 
Η ομάδα των ειδικών μας έχει εμπειρία στη δημιουργία επιγραφών εξωτερικού χώρου, επιγραφών εσωτερικού χώρου, βανιλιών και αυτοκόλλητων, μουσαμάδες , stand , κάλυψη εταιρικών οχημάτων και πολλές άλλες υπηρεσίες. 
Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια εξωτερική επιγραφή για την επιχείρησή σας, είτε απλά θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στον εσωτερικό σας χώρο, σας έχουμε την λύση. 
Περιηγηθείτε στο χαρτοφυλάκιό μας για να δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε ολοκληρώσει και ακούστε τι έχουν να πουν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. 
Είστε έτοιμοι να απογειώσετε την επιχείρησή σας; 

Γιατί είναι σημαντική η σωστή προβολή της επιχείρησης ?

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα προβολής είναι μια πολύτιμη επένδυση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να κάνει μια διαρκή εντύπωση και να αυξήσει την αναγνωσιμότητά της μάρκας της. Με τις υπηρεσίες αυτές, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές, οπτικά ελκυστικές επιγραφές ( και πολλά άλλα) που τραβούν την προσοχή και αφήνουν μόνιμη εντύπωση στο κοινό σας. Στην Prodexx, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα προβολής που είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και στις κατευθυντήριες γραμμές της επωνυμίας σας.

img-fluid

Υψηλό αντίκτυπο

Προϊόντα , όπως οι υπαίθριες επιγραφές, τα πανό ,τα stand και πολλά ακόμα σας επιτρέπουν να κάνετε μια τολμηρή δήλωση και να τραβήξετε την προσοχή των δυνητικών πελατών, ακόμη και από απόσταση.

img-fluid

Ευελιξία

Οι υπηρεσίες προβολής της επιχείρησης είναι ευέλικτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα σκοπών, από τη διαφήμιση μιας πώλησης ή εκδήλωσης έως την προώθηση ενός νέου προϊόντος.

img-fluid

Οικονομικά αποδοτικές

Παρέχουν έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να προκαλέσετε μεγάλο αντίκτυπο με το λογότυπο σας και το μήνυμά σας.

img-fluid

Ανθεκτικότητα

Χρησιμοποιούμε υλικά και τεχνικές υψηλής ποιότητας, όπως μελάνια ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου και θα αντέξουν στα στοιχεία της φύσης.

How we made it

Στην Prodexx, κατανοούμε τη σημασία της προβολής μιας επαγγελματικής εικόνας για την επιχείρησή σας. Γι' αυτό η ομάδα των ειδικών μας έχει συγκεντρώσει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων προβολής που θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε το εμπορικό σας σήμα. Από επιγραφές εξωτερικού χώρου, επιγραφές εσωτερικού χώρου, βινύλια και αυτοκόλλητα, σταντ και κάλυψη εταιρικών οχημάτων, σας έχουμε καλύψει. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνικές εκτύπωσης αιχμής, διασφαλίζοντας ότι η μάρκα σας εκπροσωπείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι υπηρεσίες προβολής μας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι πλήρως προσαρμόσιμες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τα υλικά, τα σχέδια και τις τεχνικές εκτύπωσης που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Είτε αναζητάτε ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ποιότητας είτε κάτι πιο δημιουργικό, διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να υλοποιήσουμε το όραμά σας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις τελευταίες τεχνολογίες εκτύπωσης για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και μακράς διάρκειας και ανθεκτικά. Είτε θέλετε να ενισχύσετε τη βιτρίνα του καταστήματός σας με εντυπωσιακά αυτοκόλλητα βινύλια, είτε να μετατρέψετε το εταιρικό σας όχημα σε κυλιόμενη διαφημιστική πινακίδα, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Οι εκτυπώσεις μας στα βινύλια κατασκευάζονται με τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι επιγραφές μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και υλικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για ποικίλες εφαρμογές. Και τα stand και οι λύσεις προβολής μας είναι σχεδιασμένα ώστε να στήνονται και να μεταφέρονται εύκολα, καθιστώντας τα ιδανικά για εμπορικές εκθέσεις και εκδηλώσεις. Στην Prodexx, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές και υποστήριξη, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Products - Services

Στην Prodexx, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων λύσεων προβολής, προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.Προσφέρουμε επίσης άλλες υπηρεσίες, όπως εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή, καθώς και τρισδιάστατο σχεδιασμό και οπτικοποίηση. Στην Prodexx, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια προσαρμοσμένη λύση προβολής για την επιχείρησή σας, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας". Οι υπηρεσίες μας μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων:

img-fluid

Εξωτερικές πινακίδες

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα επιγραφών εξωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων επιγραφών Durofoam με κρυφό φωτισμό , πυλώνες , επιγραφών LED και NEON , Plexiglass επιγραφών οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας (χρώματα και σχήματα)ς. Οι υπαίθριες επιγραφές μας είναι ιδανικές για την προώθηση της επιχείρησής σας, την αύξηση της ορατότητας και τη δημιουργία μόνιμης εντύπωσης.

img-fluid

Εσωτερικές πινακίδες

Παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες επιγραφές εσωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων μικρών επιγραφών Durofoam και Plexiglass με κρυφό φωτεισμό , διάφορα stand, και πολλών άλλων, που μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα και το λογότυπο της μάρκας σας. Οι εσωτερικές επιγραφές μας είναι ιδανικές για τη δημιουργία μιας συνεκτικής και επαγγελματικής εμφάνισης σε όλο το γραφείο ή το κατάστημά σας.

img-fluid

Βινύλιο και αυτοκόλλητα

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα τυπωμένα βινύλια και αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων βινύλια με ψηφιακή εκτύπωση για βιτρίνα και εσωτερική διακόσμηση , βινύλια σε κοπτικό για οποιογηποτε σχέδιο και σχήμα , βινύλια Αμμοβολής , Oneway και αντιολισθητικά για το δάπεδο και πάρα πολλά άλλα είδη, που μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα και το λογότυπο της μάρκας σας. Τα βινύλια και τα αυτοκόλλητά μας είναι ιδανικά για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και την προώθηση της επιχείρησής σας.

img-fluid

Κάλυψη οχημάτων

Παρέχουμε προσαρμοσμένες εκτυπωμένες καλύψεις οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων την κάλυψη εταιρικών αυτοκινήτων, φορτηγών και άλλων, που μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα και το λογότυπο της μάρκας σας. Οι καλύψεις οχημάτων μας γίνονται με βινύλια υψηλής ποιότητας για να αντέχουν στον χρόνο , στις εξωτερικές συνθήκες και την ταχύτητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι υπηρεσίες προβολής μας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, επιγραφές εξωτερικού χώρου, επιγραφές εσωτερικού χώρου, βινύλια αυτοκολλητα, κάλυψη εταιρικών οχημάτων και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για την κάλυψη όλων των επιχειρηματικών σας αναγκών.

Ναι! Στην Prodexx, πιστεύουμε ότι η προσαρμογή είναι το κλειδί για να κάνετε μια διαρκή εντύπωση. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε το όραμά σας. Είτε πρόκειται για τα υλικά, τα σχέδια ή τις τεχνικές εκτύπωσης, διαθέτουμε τις δεξιότητες και την εμπειρία για να το πραγματοποιήσουμε.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις τελευταίες τεχνολογίες εκτύπωσης για να διασφαλίσουμε ότι οι επιγραφές και τα πανό σας δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και μακράς διάρκειας και ανθεκτικά. Είτε χρειάζεστε κάτι ελαφρύ και εύχρηστο είτε μια πιο βαριά λύση, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Για να δώσετε μια παραγγελία για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία προβολής, απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή τηλεφωνικά. Η ομάδα ειδικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας και θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία παραγγελίας.

Στην Prodexx, στεκόμαστε πίσω από τη δουλειά μας και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε εγγύηση για όλα τα προϊόντα προβολής μας. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα προϊόντα σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και θα συνεργαστούμε μαζί σας για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος εγκαίρως και με επαγγελματικό τρόπο.